Del todo gratis a la economía de puchero

Del todo gratis a la economía de pucheroPor fin mi proyecto personal del último año va a ver la luz :) Es mi primer libro, llamado “Del todo gratis a la economía de puchero” y en el que analizo aspectos como:

 • Cómo nos perjudica o nos beneficia el sobre-uso de aplicaciones, programas o contenidos gratuitos.
 • Cómo alargar de manera más eficiente el rendimiento de aplicaciones.
 • Análisis de las diferencias entre los distintos modelos gratuitos en la red.
 • Modelos de negocio nuevos para rentabilizar los recursos de los que se dispone.

Y en otro orden de cosas y de manera un poco más ‘suave’, también hablo de…

 • Autónomos, zombis, cocina y videojuegos :)

Ya puedes comprarlo desde la web, en versión impresa o en PDF 🙂

¿No te fías de lo que te puedas encontrar?

Normal, yo tampoco me fiaría de mi 😉 Por eso puedes leer los tres primeros capítulos desde aqui

compro

nomefio


 

2 comments on “Del todo gratis a la economía de puchero

 1. Juan Todolí on said:

  Comprado.

  La versión en papel en efectivo y de la mano del autor.

  Criticaremos constructiva y elegantemente.

  www.about.me/juantodoli

 2. Carret on said:

  Bueno antes q res tinc que donar-te la enhorabona per el llibre un altra vegada i espere q ne vengues molts més.

  Tinc q dir q el llibre ma agradat molt, sobretot en el tema dels videojocs i les comparacions q has posat, me he sentit molt identificat com a gamer q soc desde fa poc mes de 20 anys.

  Primer en el tema del todo gratis:

  Capitul 1: ma fet gracia molt la pregunta de xq si donem diners de propina en molts llocs (bars, hotels, etc) i no mos els gastem en aplicacions per a movils q ens farien falta (tambe es pot aplicar als jocs de steam), yo crec q es xq molta gent no es fia per el fet de q en eixos casos, en la majoria tens q pagaro per transferencia bancaria, sumanto a la tarifa de internet del movil u ordenador o teu desconten dels diners q te puguen qdar en el teu saldo del movil, apart tame de q igual sense donar-te conter o per ignorancia et dones de alta en algun servei de descargues i te sumen hasta el preu dels mensatges q t’envien ells (per dir-ho aixina). En resum yo crec q es xq els dona una millor sensacio de seguretat el fet de pagaro al moment i al contat.

  Capitul 2: ¿cuanto debe valer lo gratuito? esta pregunta es un poc relativa XD. A vorer jo soc el primer q si es pot descarregar algo gratis de internet ¿xq tinc q pagar?, pero tambe niha q dir q moltes empreses es volen aprofitar fent pagar un dineral per descarregarte 4 trellats (majoritariament musica i videojocs) i crec q ni hauria q aplegar a un acuerdo per a fixar un preu mes just i no les barbaritats q es van demant per cada cosa, q es el mateix q pasa en els jocs MODULARS q anomenes en el capitul 19

  PONERLE PRECIO A LO GRATUITO: este es breu asi nomes dire q yo soc el primer q quan anava al consum a comprar i tocava agarrar bolses per a posar la compra no agarrava les q me feien falta, agarrava un grapat i deia: ale ya tinguem per a bolses de basura

  Capitul 6 y 7: estos dos per a mi van junts xq hui en dia es poden posar com a exemple cualsevol lloc de faena XD. Me pareix molt fort q fontaners per arreglar una tonteria de una tuberia q li ha costat 5 minuts et cobre 30€(estiguent en el mateix poble), jo cuan vaig a pegarli una miraeta a el ordenador de algu i el problema esta arreglat en 5 minuts no vaig a cobrarli 30 euros lo mes segur es q li diga q no es res i encara aixina acaben pagant-me 10 euros i jo negant-me xq me sap mal, me insistixen i com es pecat negar 3 vegaes pues ale a la saca

  Capitul 9: Contrata nomes lo q vages a gastar, xq yo no pense pagar mes per algo q no vaig a gastar. Del 89,3% q gasten movil dels cuals nomes el 75% el tindran multimedia nomes un 7% (i si aplega) aprofiten la potencia q puguen tindrer els seus movils. Jo tinc un llama i cuelga i el gaste pa aixo pa cridar i penjar, i el watsapp al ordenador i arreando

  Capitul 10: vendedores de humo, simplement dic aço, http://www.youtube.com/watch?v=Qrk2GSYw0BY

  Economia del puchero: en este apartat me quede principalment en el tema dels videojocs q es en el q me senc mes identificat com he dit abans.

  Lineales: Efectivament la pantalla del aigua el mon numero 4 del joc de sonic, de totes les comparacions del llibre la meua favorita, mes q res per el fet d q el aigua en el joc per a mi fa referencia ara als obstaculs i als impediments q tenim tots en el dia a dia, i sonic representa a totes i cada una de les persones i families q intenten per totes les maneres no ofegarse i aixi poder sobreviure, ajudant-nos de quant en quant de bolses de aire (gent q ens ajuda) per a poder respirar i seguir endavant.

  Dels atres tipos de jocs q nomenes no tinc res en concret q dir, pero si q voldria posar yo un exemple de un tipus de videojoc q podria nombrar com a EVOLUTIU q seria els del Final Fantasy.

  En este cas tu tens posesio de un grup de personatjes (pj) els cuals tens q anar millorant les seues estadistiques conforme anem avançant en la historia ja q les coses tame van posant-se mes dures per lo tant tindrem q decidir en cada moment cuan estarem preparats o quan no per a seguir endavant xq si peguem un pas en fals les coses es poden posar negres o inclus perdreu tot i tindrer q tornar a escomençar desde ben enrere i rectificar els fallos q hem tingut a la llarga del nostre cami.

  Pues ale ya esta el meu comentari del llibre, jajajaja si aço aguera sigut un treball de clase yo crec q me hagueren posat un 9 o inclus un 10, xq com es gratis diro, xq no aprofitar?

  En quant a la anecdota dels zombies, en un apocalipsis zombie yo acabaria alsant la ma per a tindrer el meu cafe, xq de segur q acabaria siguent un zombie jajajaja XD.

  P.D. perdo per ser tan llarga ^^

Deja un comentario

HTML tags are not allowed.